Вальтер Йонас витягнув ван у провулок, що веде до Серкл Подвійний Бар-Ранч і поїхав чверть милі або близько того будинку, який
сидів на невеликий підйом в кінці провулка. Великі голі дівчата 18 років червоні літери на бік своєї вантажівки розповів все це, ВОДА вгадуючи, СБ Йонас, пропозиція!
Це була спекотній країні, на півдні Техасу, де температура може залишатися вище 100 градусів на цілі тижні часу, і де вода
був більш цінне, ніж нафта, добре, ви не можете піти так далеко, але це було чертовски дорогоцінних по-своєму! Уолтер витягнув свій фургон, щоб
зупинка і була готова стрибати, коли з нізвідки гігантського розміру німецька вівчарка початку кружляти його транспортного засобу при прийнятті
загрозливих звуків, які вказали, що йому краще залишатися на місці до допомоги прибув! Після вибуху його ріг пару раз, сорок плюс
Жінка вийшла з дому і підійшов до ван! Вальтер скотився бокове вікно водія і сказав: "Привіт, я Уолтер
Jonas, я збираюся приїхати кільце ваші двері, але собака цікаве дав мені тремтить! "" Ой, не звертайте на нього уваги, "вона відповіла по-дружньому
голос, "старий Барт не завадило б купувати, прийшов на збився там і давай всередину для кави, і, до речі, я Vivan Данфорт,
але кожен раз називає мене Вів! "
Уолтер слідують жива жінка в будинку, де вона налила обидві чашки деяких з найсильніших кави він
всі пахло! Після того як з них були прийняті SIP, Вівіан заговорив першим: "Так ви думаєте, ви можете знайти мені води, мій худобу буде
в реальної проблеми, якщо ми не отримаємо їх небагато води дуже скоро!?! "Так як ви назвали мене, я маю вважати, що ви знаєте про мою репутацію
і вимог, "Вальтер відповів:" Я завжди знайти воду, і в процесі відкриття, ви повинні тримати мій стрижень в піке
робочому стані! "" Так, я чув про цю частину, відповіла вона, "і я так відчайдушно намагаються знайти нові добре, що я готовий зробити що-небудь
, Щоб отримати його! "" Це дуже мудро, "Вальтер відповів тихо", тому що я виявив, що в багатьох випадках єдиним способом для пошуку води з
мій жорсткий дзьоб, він просто якось, здається, привертає воду, так само, як вода відьом, тільки краще! "" Перш ніж ми підемо далі ", він
продовжував: "Я повинен бути впевнений, що ви дійсно зможете виконати в полі, і так з цієї причини, я повинен наполягати на
демонстрація вашої усній здібності!
Уолтер встав і спокійно опустив штани й труси до кісточок, залишивши довгий півень і важкі кулі піддаються
до Вів дуже голодними очима! "Мій, мій", сказала вона собі під ніс: "Ви, безумовно," великий "хлопчик, штат Техас розмір я вважаю, просто дайте
Vivan подбати про те, чи великий дзьоб для тебе! "У всіх своїх років вгадуючи, Уолтер, був його м'яса всмоктується сотні жінок,
але щось про те, нова жінка смоктати його член, який завжди був трохи більш захоплюючою, ніж зазвичай! "У вас є
красивий рот, добродійко, "Вальтер зітхнув, як ранчо Техасу осідають на коліна, і нехай його великий ковзання голови в її теплий рот", ви
повинні мати смоктав багато півень в свій день! "Це було риторичне питання, яке не потребує відповіді, але Вів нехай великий дзьоб падіння
з її рота і відповів: "Я смоктала Лотта півень в мій день, Вальтер, але я думаю, що ваш півень є одним із самих солодких я коли-небудь
смак! "
Після того як вона повернулася в свій смоктання, Вальтер розслабленим на деякий час, смакуючи почуття того, що його дзьоб у гирлі дуже
приваблива жінка! Він завжди був такий поворот на дивитися вниз і бачити його товщина заповнення красивий рот, а тим більше, коли
Він відчував, що вона стає сексуально збуджені, як це було у випадку з Вівіан! "Вівіан, прошепотів він тихо:" Я на користь
запитати, "якщо він не буде занадто багато неприємностей, ви думаєте, ви могли б зняти одяг, щоб я міг побачити досить тіло, було б
мені дуже допомагають!?! "На цей раз вона не відповіла, бо, як кажуть у старій приказці," Дії говорять голосніше, ніж слова ", і в цьому випадку,
Вівіан була майже відчайдушним, щоб отримати всі її одягу видалені як можна швидше! "MMMMM," Вальтер гудів, "у вас є
Дуже привабливе тіло, і ваші сиськи, вони величезні, саме так, як я люблю їх! "Гордо Вівіан обхопив її важкі грудей, піднімаючи один
до неї губами і смоктати її власні соски! Уолтер нахилився між її ніг і з його середнім пальцем, почав зондування її вологою
відкриття! "Ах, милий, сказала вона, запинаючись:" Я боюся, що я дуже вологий, чи можу я просити вас про послугу зараз!?! " "І що б це було"
він відповів, хоча він уже знав, у чому питання!?! "С-Ви могли б дотримуватися, що великий член в ваше піхву моєї гарячої", вона задихалася,
"Це було давно у мене був член в мене!?!
Вальтер сів на кухонний стілець, і з його член вставляти прямо зі свого кола запропонував: "Ти реальний скотаркою, так стрибати на
Дік Уолтера і піти на жорсткі їздити! "Пісне ранчо розташовані її капає Маффі за зведення Уолтера, і повільно, майже
болісно повільно, оселилися її кицьки вниз більш товстий пеніс, ретельно зниженні себе дощенту! Коли вона була
повністю Impaled, вона хитала стегнами вперед-назад, переконавшись, що величезні загарбник був всі шляхи всередині її, в той час як
її великі груди jiggled з боку в бік зробити, щоб її стегна руху! Тепер один проти одного, вони цілувалися глибоко, як Вів подрібненого її сиськи
жорсткий у волохаті груди Уолтера, в той же час шліфувальні її киска вгору і вниз на мужність Уолтера! У перервах між поцілунками
і дрібних вдихів, Вівіан запитав: "Ви робите це для всіх ваших клієнтів!?!" Він посміхнувся трохи і відповів: "Просто жінки,
люди самі по собі! "" Ну, зітхнула вона, "чоловіки не знають, що вони відсутні!
Ще через десять хвилин біса Уолтер запитав: "Ви коли-небудь було повісити на великій півень!?!" "Я не знаю, сказала вона," як
ти це робиш!?! "" Як це, "Вальтер відповів швидко, як він стояв з нею ще посадили на його валу, залишивши її висіти в
перед ним з його член все ще застрягла всі шляхи всередині її киска! З її ноги звисають і ноги тільки геть
поверх, єдиний спосіб зняти напругу в її піхву було, утримуючи на шиї, але відчуття висить на гаку
був очевидний, і, звичайно, її клітор був зараз роблять прямий контакт з верхньої частини його валу, який почав посилати їй
на краю оргазму! "Я-я ніколи не робив цього раніше", вона застогнала крізь зуби: "Я просто страшенно висить у вас на
Пекер пень, що це так густо й важко, що я можу просто повісити на неї, II не можу "допомогти їй, я кінчаю так сильно, м-моя кицька просто вибухає
навколо товщини, я відчуваю себе таким безпорадним висить тут, але він відчуває себе так чертовски хороша, ohhhhhhhhhh, Бог, я
cummmmmmmmming! "І вона теж, з її піхву конвульсіях навколо його орган, він не міг більше стримуватися, як його півень
заповнити її піхву з гарячою стрілок кончина!
Після цього вона серйозно запитав: "Ну, я пройти тест!?!" Це була справа ", він відповів:" Це більш, як він витягнув карту її
власності і зробив і X, де бурити! "Ви маєте на увазі, що всі, запитала вона недовірливо!?! "Так," він відповів: "Ось-ось, мій член так
чутливі, що він може сказати мені тут, у будинку, де бурити! "" Ви впевнені, запитала вона з сумнівом?!? Якщо я не правий, сказав він
відповіли швидко ", ви отримаєте всю тисяч доларів назад!"
Вальтер припаркував свій фургон на головній вулиці маленького містечка Джорджевілл, вийняв карту, і сказав собі під ніс, "давайте подивимося,
близько двадцяти милях до наступного ранчо, що Oughta дати мені багато часу, сьогодні, щоб отримати там і знайти воду, використовуючи мій хороший
старі магнітні гідрогенератора ", яку він витягнув з-під сидіння і видалення його з шкіряний чохол! І потім, коли
підсміюючись голосно вигукнув: "І завтра, Міс Седі Енн Олсон з задоволенням дати мені кілька разів головою, щоб допомогти мені" знайти воду ", є
це велика країна або що!?! "