ЗВЁЗДЫ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ЗВЁЗДЫ » Тестовый форум » голі дівчата 18 років

голі дівчата 18 років

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Вальтер Йонас витягнув ван у провулок, що веде до Серкл Подвійний Бар-Ранч і поїхав чверть милі або близько того будинку, який
сидів на невеликий підйом в кінці провулка. Великі голі дівчата 18 років червоні літери на бік своєї вантажівки розповів все це, ВОДА вгадуючи, СБ Йонас, пропозиція!
Це була спекотній країні, на півдні Техасу, де температура може залишатися вище 100 градусів на цілі тижні часу, і де вода
був більш цінне, ніж нафта, добре, ви не можете піти так далеко, але це було чертовски дорогоцінних по-своєму! Уолтер витягнув свій фургон, щоб
зупинка і була готова стрибати, коли з нізвідки гігантського розміру німецька вівчарка початку кружляти його транспортного засобу при прийнятті
загрозливих звуків, які вказали, що йому краще залишатися на місці до допомоги прибув! Після вибуху його ріг пару раз, сорок плюс
Жінка вийшла з дому і підійшов до ван! Вальтер скотився бокове вікно водія і сказав: "Привіт, я Уолтер
Jonas, я збираюся приїхати кільце ваші двері, але собака цікаве дав мені тремтить! "" Ой, не звертайте на нього уваги, "вона відповіла по-дружньому
голос, "старий Барт не завадило б купувати, прийшов на збився там і давай всередину для кави, і, до речі, я Vivan Данфорт,
але кожен раз називає мене Вів! "

Уолтер слідують жива жінка в будинку, де вона налила обидві чашки деяких з найсильніших кави він
всі пахло! Після того як з них були прийняті SIP, Вівіан заговорив першим: "Так ви думаєте, ви можете знайти мені води, мій худобу буде
в реальної проблеми, якщо ми не отримаємо їх небагато води дуже скоро!?! "Так як ви назвали мене, я маю вважати, що ви знаєте про мою репутацію
і вимог, "Вальтер відповів:" Я завжди знайти воду, і в процесі відкриття, ви повинні тримати мій стрижень в піке
робочому стані! "" Так, я чув про цю частину, відповіла вона, "і я так відчайдушно намагаються знайти нові добре, що я готовий зробити що-небудь
, Щоб отримати його! "" Це дуже мудро, "Вальтер відповів тихо", тому що я виявив, що в багатьох випадках єдиним способом для пошуку води з
мій жорсткий дзьоб, він просто якось, здається, привертає воду, так само, як вода відьом, тільки краще! "" Перш ніж ми підемо далі ", він
продовжував: "Я повинен бути впевнений, що ви дійсно зможете виконати в полі, і так з цієї причини, я повинен наполягати на
демонстрація вашої усній здібності!

Уолтер встав і спокійно опустив штани й труси до кісточок, залишивши довгий півень і важкі кулі піддаються
до Вів дуже голодними очима! "Мій, мій", сказала вона собі під ніс: "Ви, безумовно," великий "хлопчик, штат Техас розмір я вважаю, просто дайте
Vivan подбати про те, чи великий дзьоб для тебе! "У всіх своїх років вгадуючи, Уолтер, був його м'яса всмоктується сотні жінок,
але щось про те, нова жінка смоктати його член, який завжди був трохи більш захоплюючою, ніж зазвичай! "У вас є
красивий рот, добродійко, "Вальтер зітхнув, як ранчо Техасу осідають на коліна, і нехай його великий ковзання голови в її теплий рот", ви
повинні мати смоктав багато півень в свій день! "Це було риторичне питання, яке не потребує відповіді, але Вів нехай великий дзьоб падіння
з її рота і відповів: "Я смоктала Лотта півень в мій день, Вальтер, але я думаю, що ваш півень є одним із самих солодких я коли-небудь
смак! "

Після того як вона повернулася в свій смоктання, Вальтер розслабленим на деякий час, смакуючи почуття того, що його дзьоб у гирлі дуже
приваблива жінка! Він завжди був такий поворот на дивитися вниз і бачити його товщина заповнення красивий рот, а тим більше, коли
Він відчував, що вона стає сексуально збуджені, як це було у випадку з Вівіан! "Вівіан, прошепотів він тихо:" Я на користь
запитати, "якщо він не буде занадто багато неприємностей, ви думаєте, ви могли б зняти одяг, щоб я міг побачити досить тіло, було б
мені дуже допомагають!?! "На цей раз вона не відповіла, бо, як кажуть у старій приказці," Дії говорять голосніше, ніж слова ", і в цьому випадку,
Вівіан була майже відчайдушним, щоб отримати всі її одягу видалені як можна швидше! "MMMMM," Вальтер гудів, "у вас є
Дуже привабливе тіло, і ваші сиськи, вони величезні, саме так, як я люблю їх! "Гордо Вівіан обхопив її важкі грудей, піднімаючи один
до неї губами і смоктати її власні соски! Уолтер нахилився між її ніг і з його середнім пальцем, почав зондування її вологою
відкриття! "Ах, милий, сказала вона, запинаючись:" Я боюся, що я дуже вологий, чи можу я просити вас про послугу зараз!?! " "І що б це було"
він відповів, хоча він уже знав, у чому питання!?! "С-Ви могли б дотримуватися, що великий член в ваше піхву моєї гарячої", вона задихалася,
"Це було давно у мене був член в мене!?!

Вальтер сів на кухонний стілець, і з його член вставляти прямо зі свого кола запропонував: "Ти реальний скотаркою, так стрибати на
Дік Уолтера і піти на жорсткі їздити! "Пісне ранчо розташовані її капає Маффі за зведення Уолтера, і повільно, майже
болісно повільно, оселилися її кицьки вниз більш товстий пеніс, ретельно зниженні себе дощенту! Коли вона була
повністю Impaled, вона хитала стегнами вперед-назад, переконавшись, що величезні загарбник був всі шляхи всередині її, в той час як
її великі груди jiggled з боку в бік зробити, щоб її стегна руху! Тепер один проти одного, вони цілувалися глибоко, як Вів подрібненого її сиськи
жорсткий у волохаті груди Уолтера, в той же час шліфувальні її киска вгору і вниз на мужність Уолтера! У перервах між поцілунками
і дрібних вдихів, Вівіан запитав: "Ви робите це для всіх ваших клієнтів!?!" Він посміхнувся трохи і відповів: "Просто жінки,
люди самі по собі! "" Ну, зітхнула вона, "чоловіки не знають, що вони відсутні!

Ще через десять хвилин біса Уолтер запитав: "Ви коли-небудь було повісити на великій півень!?!" "Я не знаю, сказала вона," як
ти це робиш!?! "" Як це, "Вальтер відповів швидко, як він стояв з нею ще посадили на його валу, залишивши її висіти в
перед ним з його член все ще застрягла всі шляхи всередині її киска! З її ноги звисають і ноги тільки геть
поверх, єдиний спосіб зняти напругу в її піхву було, утримуючи на шиї, але відчуття висить на гаку
був очевидний, і, звичайно, її клітор був зараз роблять прямий контакт з верхньої частини його валу, який почав посилати їй
на краю оргазму! "Я-я ніколи не робив цього раніше", вона застогнала крізь зуби: "Я просто страшенно висить у вас на
Пекер пень, що це так густо й важко, що я можу просто повісити на неї, II не можу "допомогти їй, я кінчаю так сильно, м-моя кицька просто вибухає
навколо товщини, я відчуваю себе таким безпорадним висить тут, але він відчуває себе так чертовски хороша, ohhhhhhhhhh, Бог, я
cummmmmmmmming! "І вона теж, з її піхву конвульсіях навколо його орган, він не міг більше стримуватися, як його півень
заповнити її піхву з гарячою стрілок кончина!

Після цього вона серйозно запитав: "Ну, я пройти тест!?!" Це була справа ", він відповів:" Це більш, як він витягнув карту її
власності і зробив і X, де бурити! "Ви маєте на увазі, що всі, запитала вона недовірливо!?! "Так," він відповів: "Ось-ось, мій член так
чутливі, що він може сказати мені тут, у будинку, де бурити! "" Ви впевнені, запитала вона з сумнівом?!? Якщо я не правий, сказав він
відповіли швидко ", ви отримаєте всю тисяч доларів назад!"

Вальтер припаркував свій фургон на головній вулиці маленького містечка Джорджевілл, вийняв карту, і сказав собі під ніс, "давайте подивимося,
близько двадцяти милях до наступного ранчо, що Oughta дати мені багато часу, сьогодні, щоб отримати там і знайти воду, використовуючи мій хороший
старі магнітні гідрогенератора ", яку він витягнув з-під сидіння і видалення його з шкіряний чохол! І потім, коли
підсміюючись голосно вигукнув: "І завтра, Міс Седі Енн Олсон з задоволенням дати мені кілька разів головою, щоб допомогти мені" знайти воду ", є
це велика країна або що!?! "

0

2

Вона була протягом трьох тижнів з тих пір, Лінді і її бойфренд розпалася і сексуальну напругу, яка повільно було
створення в її пухкі киска була тепер стає майже нестерпною! Навіть її секретар зауважив, що за останні кілька
днів вона ледь була в стані сконцентруватися на своїй роботі! З тих пір, як її перший рік в коледжі, вона завжди була
хлопця, який би прийняла на себе всі її сексуальні потреби, але тепер в перший раз в житті, вона переживає
періоду часу без людини на горизонті! У п'ять хвилин до п'яти, її секретар Бетті вискочив голову в її офіс і запитав:
"Є кілька хвилин, щоб заощадити, бос?!?" Дивлячись з доповіді розкидані на всьому протязі її столі вона відповіла: "Звичайно, Бетті, це
майже в п'ять, давай у! "З місця в передній частині накладення стіл вона почала повільно," Ну, я не хочу здатися стрімке або будь-який
річ, але це досить очевидно, що у Вас є маленькі труднощі при роботі з розриву з Стен! "Лінді було переривати, але
передумав і дозволив їй продовжувати секретаря: "Я думаю, що я точно знаю, що ви проходите, тому що, якщо ви пам'ятаєте,
Те ж саме трапилося зі мною близько півтора року тому! "Лінді кивнув і пробурмотів щось про відкликання таких і події
Бетті продовжувала: "Ну, я піднімався стіни через пару тижнів без людини, але я знайшов рішення, що, хоча це не
річ, яку ви хотіли б зробити кожен день, він тримав мене від сходжу з розуму! "У цей момент, Бетті ковзнув копію журналу, який охоплює всі
дорослих нічного життя в місті, і у великій чорній друку написав на обкладинці був номер сторінки! "Я думаю, що ви повинні, принаймні,
перевірити його ", сказала вона, йдучи до дверей", і остання річ, хоча в мене новий друг, саме в той час
коли я закликаю, я йду вниз і витратити і годину або два тільки, щоб отримати його з моєї системи, у всякому разі, це допомогло мені, і я думаю, що це може
допомогти вам теж! "

Лінді сиділи мовчки а цікаво, що в світі Бетті була балачки про, але її цікавість узяла верх над нею,
Однак, і вона швидко відкрив журнал Місця сторінки і з відкритим ротом дивився на оголошення з кола
навколо нього! Прочитавши її принаймні три рази, Лінді заклав журнал і сказав голосно: "Вона з розуму, якщо вона думає, що я збираюся
робити те, що вигляд дівчини вона думає я! "Це було майже в той самий момент, однак, що гризти в її киска
стали ще настільки сильним, що вона була змушена перетнути її ноги, щоб спробувати придушити зростаючої напруженості! Потім вона взяла
телефон і набрав номер, вказаний в оголошенні, і зробив призначення!

Вона взяла таксі за адресою, вказаною на ній по телефону і увійшов, не описувати офіс на першому поверсі, де вона повідомила
портьє, щоб зайняти місце і хтось буде з нею в кілька хвилин! Не раз вона відчувала, як отримувати і
Біг на вулицю і, щоб піти, але напруга і голоду в її піхву робили її споглядати робити речі, які вона
ніколи не було в минулому! Раптом у двері офісу відкрилася і жінка кивнула головою і жестом, щоб вона приїхала
всередині! Після того як вони обидва отримали зручну жінка за столом запитала: "Ви знаєте, що ми робимо тут, в Задоволення Інк??"
"Ну, не зовсім," Лінді відповів: "Насправді мій друг рекомендував вас, все, що я знаю, що я бачив в рекламі!" Відкинувшись на
стільці жінка, яка була названа Штеффі пояснив: "У нас є клієнти, які вимагають абсолютної анонімності, тому ми тут, в
Задоволення Inc, переконайтеся, що їхні потреби піклуватися в найбільш стриманий чином! "" Обидва наших чоловік і жінка ", вона
Продовження ", отримувати сексуальне задоволення через невеликі отвори в стіні, що відокремлює їх від провайдерів!" "Єдине, що
видно будь-яка сторона статевих органів іншим, таким чином, загальне розсуд впевнений! "" Будучи постачальником для чоловіків ", вона
пояснив: "Ви будете сидіти в маленькій кабіною і чекати членів дотримуватися його пеніс через отвір на вашій стороні стіни,
де ви будете або відвернути від нього, і нехай він вас з тилу, або, якщо він того забажає, ви будете їхати на коліна fellate
його завершення! "" Звичайно ", додала вона," вам будуть платити за ваші послуги в розмірі п'ятдесяти доларів за клієнта, ви
є якісь питання!?! "" Ну, скільки часу зрушення останнього, "м'яко запитала вона," я маю на увазі, скільки чоловіків у мене будуть обслуговувати?!? "Це
змінюється, "Штеффі відповів:" Ми хотіли, щоб Ви бути доступні, принаймні і на годину, але якщо, наприклад, ви хотіли б зробити на півгодини
час обідньої перерви ми, ймовірно, може відповідати, що в наш графік, і в міру того, скільки клієнтів Ви були б обслуговування, вона може бути до
три або чотири години, в залежності від ступеня завантаженості ми отримуємо, але два це норма! "голова Лінді крутилась, як вона могла бути навіть
хотіли б робити це, не було нічого більш прикрашеному проституції, але неймовірно, почула вона запитує: "C-я міг
почати прямо зараз!?! "Штеффі взяла лист планування і відповів:" Вам пощастило, у нас є отвір, щоб заповнити прямо зараз, дотримуйтесь
мені! "

Штеффі відкрила Лінді в невеликій тьмяно освітленій кімнаті, яка була оснащена великими зручними крісла, а також невеликий табурет, який сидів у
Перед шість на шість дюймів отвір розташований в стіну! На столі поруч з опудала стілець був настільна лампа, радіо, годинник, телефон,
і різних журналах, а також щоденна газета! "Під час простою," Штеффі сказав, "у нас є кілька зручності в будинку, щоб
допоможуть вам скоротати час, і знову в кутку раковина з гарячою і холодною проточною водою і невеликий холодильник заповнений соди і
мінеральної води! "Коли у вас є клієнт, ми будемо кільце вас по телефону дає вам інструкції про те, що бажання клієнта,
Хоча він може спілкуватися з Вами особисто, якщо він хоче змінити програму! "" Так ", сказала вона з остаточності," вийти з
Ваші речі, надів цей одяг, і будьте готові! "

Сидячи в кріслі, Лінді з усіх сил намагалася утримати її увагу на її читання, але це було безнадійно, як вона основному сидів і дивився на
Телефон чекаючи його кільце! Вона була глянувши на неї текст, коли дзижчання телефону майже дав їй серцевий напад!
Вона взяла трубку і голос на іншому кінці сказав гладко, "п'ятдесят-річний чоловік хоче мати статеві зносини".
лінії раптом обірвалася і секунду або дві паніка в, як вона була заморожена на своєму місці не в змозі рухатися! Вона була підперезаний тому
до реальності, коли вона почула стук у стіну і великий товстий пеніс з'явився через отвір! Встав з крісла
вона перетнула кімнату і обережно взяв орган у руках насолоджуючись тим, що вона насправді було зводити органу людини в її
Присутність разів! Вона знала, що це повинно було бути прямо секс, але вона просто повинна була мати її в рот, так, не питаючи, вона
посковзнувся голову в її рот і віддав його любляча ванни мову, беручи велику обережність, щоб зонд крихітні щілини, що в даний час слюні
precum в рот! Це було так давно вона користувалася солодкий відчуття, що жорсткий дзьоб в рот, і
за що вона збирається насолодитися її макс! Хоча голод в її піхву був наполегливий, вона все ще відчував на харчування необхідно
у цій красивій пеніса заповнити її рот свого життя даючи рідини! Спрямовуючи великий ковзання член з її рота, вона поклала її обличчям до
отвір в стіні і прошепотіла люто, "Чи можу я смоктати тебе, а потім пішов на хуй!?!" З іншого боку стіни вона почула
м'який відповідь: "Будь ласка, будьте моїм гостем!"

Тепер з жорсткого тому Пекер в рот, вона працювала вгору і вниз товстий вал з подвоєною силою, люто заманливо
диплом з гайкою мішок, який, безумовно жорсткості на іншу сторону стіни! "Що винаходи", подумала вона про себе, "
чоловічий статевий орган був диво у фізиці, а також машинобудування, і так само, як після не менш, він поїхав жіночої половини
населення прямо зі свого колективного розуму! "Не думайте, що жінки думають про те, що висить між ніг людини
про так часто, як чоловіки думають про різних розмірів грудей жінок! Неймовірне бажання усно задовольняють людина настільки вкоренилася
в жіночий розум, що вона буде робити, як Лінді був правий, цей момент, тобто, смокчу, абсолютно незнайому людину тільки, щоб отримати приплив
Маючи його в еякуляті в рот! Так само важко, як він був, Лінді відчув відразу, що її невидимою коханець збирався
вивантажити його дзьоб застиг непомітно, віщуючи вибух, який ось-ось статися глибоко в її горло! Глибокий стогін
з іншого боку стіни, і вибуху, було Каммінг, перенапруження після сплеску сперми вибухових робіт у неї заболіло горло, так що
багато, що вона мало не задихнулася від зсуву обсяг!

Лють зростає в її піхву було тепер всі, але зупинити! Зараз важко дихаючи, вона схопила довгий вал і керував нею в її
опуклі губи з тилу, поки її дупа була сунув плоску проти відкриття! За наполегливими у своє м'ясо, вона зрозуміти, що вона
готова бути прийняті, і прийняті жорсткі! Він йдуть повідомлення, і з жорстокістю правило, зарезервовані для диких тварин, він viscously
ляснув його вісім дюймів член і з її безпорадним, але готові кицька, як поїздки молотка з-під контролю! Солодкий мати
Бога ", вона голосно застогнала," Ви чертовски дерьмо з мене, зроби це, зроби це для мене важче! "Навіть при стіні, що розділяє їх, людина
завжди знає, коли жінка, яку він скажено хоче важче, а ця сука хотіла все це до біса шлях! Він трахкав сотні
жінок, але ніколи, ніколи він ще не досвідчені жінки, яка була так рішуче, щоб отримати її піхву так жорстоко прийняті! Це було схоже на
стрибки зі скелі разом, ви обоє помремо, але ви робите це в той же час! Вона сподівається, що номери були звукоізоляція,
тому що людина, даючи їй чертовски вона так відчайдушно потребували в даний час рев на всю силу своїх легень, водіння шип
між ніг у ній, як він намагався вбити її з ним! Але на цей раз його член зустрів його матч! Її киска була, як
безкінечно глибокий колодязь, який поглинув все і вся, що впав в неї, і на цей раз, це був його півень, який був пожирає,
і він просто не знав цього!

Знову вона відчула, що він трохи затвердіти, попередник його оргазм, що, звичайно, поруч! Тепер дозволяючи собі йти, вона відмовитися від будь-яких
претендувати на проведення тому, і закликав його дзьоб, щоб розв'язати його завантаження життя даючи кончина глибоко всередині її піхви! На краю
разом так довго, це було як отримати удар по машині, ви ніколи не знали, коли він ішов, то Wham, як їх органи
захоплена зовнішньої сили, який послав блискавки в свої стегна, водіння сперму з нього, і стискає її кицьки навколо
била фонтаном, в результаті чого обидва вони розбиваються на частини і слайд безпорадно на підлогу, як і багато мішки з борошном! Ситий, нарешті,
Лінді підповз до стільця і лежав на половину, а половина від, не можуть одержати сили піднятися все аж! З кончина
дриблінг вниз всередині її стегна, вона потягнулася до телефону і пихкав в трубку: "Ви повинні дати мені кілька
хвилин тут, я занадто крах мати іншого клієнта прямо зараз!

На наступний ранок на роботі, Бетті висунула голову в кабінет і запитав: "Так, як ми робимо сьогодні, бос!?!" Лінді подивився
від неї купу паперової роботи і сказав з посмішкою, "розслабленим, дитинко, повністю розслабитися!

0

3

Аукціоніст гудів на ", який дасть мені двадцять доларів, двадцять доларів, двадцять доларів, який дасть мені
двадцять доларів двадцять доларів, двадцять доларів, приходять на людей, у нас є вікно античних ювелірних виробів, які за адресою
мірою коштує в десять разів, що питали тут, ми повинні рухатися цей матеріал, тому, будь ласка, хто-то там
дайте мені двадцять доларів! "Дрю думав про це ще секунду, а потім повільно підняв руку!
"Нарешті, у нас є пропозиція з двадцяти доларів, я чую двадцять п'ять продав, щоб людина в блакитній сорочці плед для
двадцять доларів, він украв його у вас, пані та панове, наш наступний пункт для ставка ..............." Дрю зробив свій
шлях через натовп до столу, де він заплатив двадцять доларів і взяв коробку старого
ювелірні вироби і дрібнички спритність! Як він ніс свою здобич, щоб автомобіль, який він подумав: "Чому, чорт візьми, я купити
мотлох, що витрата грошей! "Він кинув коробку на заднє сидіння своєї машини і направився до
дома!

Він вискочив відкритої банкою пива, сіла на кухонний стіл і відкрити кришку коробки дошки картки
і заглянув всередину, і відразу ж узяв невеликий дерев'яний випадок зі срібною застібкою! Ретельно гортати
відкритих малих засувки, він підняв верхню і до його великого подиву, укладена на блакитної тканини оксамиту
полірований шматок аметиста звисають з тонкою струни шкіри! "Нічого собі," пробурмотів він, утримуючи його в
боку, "це красиво!" Коли він оглянув її ближче, він виявив лист закарбувалися в його кам'яне обличчя! З
допомогою збільшувального скла він читав: "Хто коли-небудь носить цей амулет на шиї, буде мати владу
контроль розум і волю. "" Що купу шахрайство ", сказав він зі сміхом," але це все ще досить камінь "
, Одночасно надаючи шкіряний ремінець на шию! Навряд чи він зрозумів, наскільки мало камінь буде
змінить його життя назавжди!

Увійшовши в порожній ліфт, щоб їздити на двадцятому поверсі, де він був молодшим виконавчої влади
інвестиційна компанія, банківська справа, Дрю натиснув кнопку для його зупинки і чекав, двері зачиняються!
В останній момент, молода блондинка з великими грудьми вислизнула через розсувні двері і вдарив її
підлогу! Обидва вони кивнули один на одного, в якийсь ліфт форми етикету, і те, як зазвичай,
стояли мовчки, як автомобіль, зроблений його акцентом! Краєм ока Дрю подумки роздягали великий
Саджала в калюжу краси і подумав про себе: "Цікаво, що розмір цих дитини є!?!" Його рот майже
впав на підлогу, коли з блакитної вона повернулася до нього і сказав спокійно: "Вони 34C!" "Вибачте
мене ", Дрю відповів приголомшений голос!?!" Мій розмір бюстгальтера, відповіла вона, "це 34C! двері ліфта
відкрилася і Дрю вийшов у коридор, дивлячись через плече з його роззявивши рота!
"Солодкий Ісус на небесах", сказав він уголос при введенні його офісного комплексу ", як у пеклі вона знає
про що я думаю?!! "У той час все ще намагаюся зрозуміти, що сталося, він зайняв своє місце за столом,
Він взяв свій примірник журналу та забув про це!

Пізніше в вранці, коли він був заливки на деякі торгові діаграми, стукіт у двері змусив його рамки
подивитися вгору, щоб побачити стоїть пошти дівчина в дверях! "Заходьте, Джилл," сказав він з поклоном: "Що
Ви отримали для мене сьогодні?!? "" Не так багато, м-н Картер, просто зазвичай, відповіла вона яскраво! Як вона впала
гумові об'єдналися кластеру поштою на його столі, він не міг не цікаво, якщо ця маленька німфа була
голена кицька! "Я обробки, тому Буш мій не показує, коли я ношу костюм плавати", вона запропонувала, перш ніж
повороту зціляти і залишивши його сидів у заціпенінні! "W-що, чорт візьми, тут відбувається", він
тихо сказала: "Спочатку блондинка на ліфті, і тепер Джилл!?!" Як вона відкинулася на спинку стільця зі своїм
заклавши руки за голову, він відчув невелику прес камінь в його плоть під його сорочку і думки,
"Не може бути, це просто старий шматок скелі!" Тим не менш, його цікавість була зачеплена, і він вирішив зробити трохи
тест! Він натиснув кнопку на його внутрішнього зв'язку і каже, "Жан, будь ласка, ви можете принести в чартах за останні
Четвер, будь ласка!?! "Миттєвості потому, його виконавчого секретаря помічник з'явився в дверях з
запитувані документи і сказав: "Gott'em прямо тут бос!" Вона йшла до нього з графіками,
він зосередився і подумав: "Коли ви в останній раз отримав трахкав, Жан!?!" Вона простягла йому
діаграм і сказав легко, "Остання ніч", а потім спокійно, як ви, будь ласка вийшов з кабінету і повернулась у свою
стіл! "Святий палить", сказав він, це працює, це дійсно працює! "

Дрю тепер зрозумів, що може змусити людей виявити речі до нього, але реальний питання, чи є він
може змусити кого-то насправді виконувати його накази! Гуляючи в кафе, він пройшов служба
один молодший Exec, Блер Оуенс, який інші JE's вважається Ice Queen! Він просунув голову
в її офіс і запитав: "Ей, Блер, я йду за кавою, ви хочете, щоб я вам чашку!?!" Вона
подивилася на нього поверх неї окуляри і коротко відповів: "Ні, дякую, у мене вже є!"
Він зупинився на секунду, перш ніж покинути свій офіс він наказав у своєму розумі, "Коли я повернуся з
кави кімнату, я хочу, щоб ви, щоб ваші трусики, що лежить в центрі свого столу! "нервово Дрю налив
чашка кави і повільно пішов назад до себе в кабінет, зупиняючись випадково перед офісом Блера, щоб вдивитися
всередині! "Христос живий", сказав він собі, "вона трахается зробила це, її трусики сидять прямо в середині
свій стіл! Тепер все більш сміливі, він думав, як він дивився на неї, "Reach під сукню і пальців
ваше піхву! "майже автоматично, Блер випадково почав пальцями її кицьку в той час як він стояв у її
дверях спостерігає за нею! Дивлячись навколо, щоб переконатися, що ніхто не йшов, думав він, "Call
себе біса повія! "наближається до оргазму, Блер зітхнув:" Я страшенно повія! "" Добре ", він
думки, "Blow Your гайки для мене, пизда!" Майже миттєво, всі її тіло здригалося, як кульмінація оповитий
її кицьку! Тепер беручи трохи пожаліти її, Дрю дозволити їй розслабитися і повернутися до роботи! Засідання вниз
за письмовим столом, Дрю не міг чекати на обід, він багато думав зробити!

По дорозі на обід він зупинився біля столу Джин для перевірки повідомлень, і подумав: "Ти смоктати його
від минулої вночі теж! "Знову ж таки, спокійно і недбало вона відповіла:" Звичайно! "Ти ластівка", він
думки?!? "О, так, я проковтнув все це," відповіла вона назад! Окрилений на своє відкриття, він очолював "За
обід! Знову ж таки, він був один на ліфті з привабливою жінкою і думки, "Reach Out і
Touch мій хуй! "Раптом маленька рука snaked і схопив жменю його промежину, в той час як почуття
навколо його дзьоб! "У вас смоктати," він думав?!? "Так," вона відповіла! "Коли ми отримаємо вниз по сходах,
Ідіть за мною, коли я скажу вам теж, ви впади на коліна і смоктати мене! "Як слухняні собаки,
жінки йдуть Дрю в коморі і відразу ж упав на коліна і витягнув його тепер
Rock Hard півень! "Сосі його, думав він," нехай це загибель у рот! " Це була мертва тиша в малих
номер, за винятком, тобто, для пороття звук губами на голові його дзьоб! Жадібно вона працювала
глава його дзьоб, поки не хлинула на всьому протязі її губи і в рот! Тепер приймати ще один шанс,
замість того щоб думати що він сказав уголос: "Покажіть мені вашу кицьку!" Знову ж таки, без натяку на питання,
незнайомець підняв її плаття і піддаються її волохата кицька з ним! Він простягнув руку і швидко привів її
до оргазму пальцем у той час як вона стояла безпристрасно піднімаючи плаття! Після стиснути до сказав він,
"Після того як я залишити, зачекайте хвилину, перш ніж виїхати, мають гарний день!"

Сидячи в кафе за рогом від посади він вирішив повеселитися з одним з
Офіціантки, як він думав, "Ваша кицька свербить, як диявол, і ви повинні подряпати його!" Стоячи в
середині ресторан, як якщо б вона була одна, офіціантка взяла його руку в її джинси і
працював над нею щілину, як не було завтра, і, звичайно ж, незабаром, все в місці
вказуючи і сміючись над хтивих поведінка молодої жінки з її руку в свої штани! Дрю
помітив одну жінку, яка робила більше задоволення від офіціантки, ніж хто-небудь інший, тому він вирішив
трохи розважитися з нею, він подумав: "Встаньте, зніміть верхній і гратися зі своїми цицьками! Знову ж, як якщо б
контролюється дивну силу, середніх років жінка встала і зробила, як їй сказали! Цілому
місце шум, як вони дивилися одна жінка терла піхву, а інший спокійно купірування і
маніпулювання її великі глеки! Один з друзів жінка намагається змусити її сісти і кришки
себе, так Дрю дав їй повідомлення зняти її трусики і мастурбувати на натовп! ХХХХХХ's
і Ahhhhh прийшли з натовпу, як панночка сиділа на стільниці і люто перебирав її
капала кицьки так, щоб кожен міг бачити її! Знову користуючись силою навіювання, він наказав, "Біг
для кого-то є ваші піхву! "У даний момент в припадку крайнього сексуального збудження, мало masturbater себе,
"Будь ласка, хто-тобто мене, мені потрібно мати рот на моє піхву!" Ніхто не переїхав, не бажаючи, щоб отримати
беруть участь у таких диких сцени, поки Дрю запропонував офіціантка з її руку в свої штани усно
задовольняють жебрацтво маленька сука! Натовп дійсно вітали як гирлі офіціантка приєдналася
до кицьки від мастурбації піхву! Дрю посміхнувся, як він кинув гроші на стіл для його
обід, і якраз перед від'їздом, показали деякі помилуй з-під контролю жінок і подумав: "Тільки для
ще п'ять хвилин! "А потім він поїхав!

На ліфті був упакований з чоловіками, і жінок, які повертаються з обіду, але з деяких причин, всі
жінки почали потирати піхви прямо через їхні сукні та спідниці! Чоловіки просто дивився, як всі
самок свербіли їх кицьок безглузде перед ними! Як Дрю зійшов на своєму поверсі, він дав одне
Остання команда для жінок, чоловіків показати ваші кицьки! Коли двері ковзнула закриті, він міг би просто зробити
з декількох жінок підтягуючи їх спідниці та знесення їх трусики! Тепер закріпіть його
влади, він бродив по Відомство, всі смуги, і чоловіки і жінки! Ще один
швидке пропозицію, і всі чоловіки ставали підірвали їх самок роботи, все, що, за винятком
Джилл, милою дівчинкою кімната пошті! Він їй слідувати за ним до його офісу, де він її сидіти голим по
його письмовий стіл і мастурбувати для нього! Вона була дуже милою кицьки, і це не взяти її довго взагалі рублів
себе дійсно важко оргазму! Він запитав її, якщо вона ще ніколи не смоктала кицьку, і вона, коли вона сказала
Ні, він відправився в офіс Блера і був її слідувати за ним до його офісу, де він на Джилл смоктати
гарячої Блера піхву на нищівної кульмінації! Він налаштований їх навколо і були Блер смоктати Джилл с! Це було
Очевидно, що обидва вони були дуже усній, так як кожен з них привів до кульмінації дуже швидко!
Хоча Джилл була маленька і обробкою, Блейр дуже великий набір сиськи і великий товстий зад, так Дрю вирішив, що
було б непогано, якщо Блер доглядала Джилл з її великі груди! Джилл лежали в обіймах більше жінка,
з нею він притулився до її грудей і рот жадібно смоктати один Блера великі тверді соски! Навіть
хоча обидві жінки, як правило, гетеросексуальні, Дрю переконалися, що він запропонував, що відтепер,
вони будуть по черзі ссання один одного, принаймні один раз на день!

Великий бос, р-н Коттер, був кутовий офіс з видом на озеро, але коли Дрю заглянув всередину, він
було не милуватися зору, замість цього він отримував його півень всмоктується Грета, його секретар двадцять з гаком
років! На п'ятдесят п'ять вона була свого роду старих і обвислій, але було очевидно, що це був не перший півня, вона
ніколи не смоктав! Він посміхнувся трохи і вже збирався повернутися в свій офіс, коли низькі і ось він
зіткнувся з місіс Коттер, вона повинна була спуститися міста і зупинки, щоб побачити свого чоловіка! Дрю
вирішили трохи розважитися, тому він сказав: "Привіт, місіс Коттер, дозвольте мені супроводжувати вас в офіс вашого чоловіка!" Він
відкрив двері якраз вчасно, так що і він, і г-жа Cotter свідком її чоловік втратив навантаження в
його секретар рот! Місіс Коттер стояв приголомшений, заморожених в її треки, коли вона дивилася в повний подив
як її благовірний був отримувати хорошу роботу смоктати з Грета! Нарешті, коли вона була в змозі говорити, вона була
про кричати рядок лайки на чоловіка, але замість цього, вона спокійно запитала б Грета
люб'язно смоктати її кицьку для неї! Шістдесят річна матрона почав роздягатися у той час як Грета привів він до
велике крісло, де сиділа її вниз і опустив її рот, щоб капала гаряча коробка старший за жінку!
Чоловік дивився з приголомшеним посмішкою на обличчі, як його секретар смоктав його дружина важко швидко
оргазм! Просто, перш ніж він закрив двері і вийшов з щасливі втрьох, Дрю пропонує пану Cotter
ебут як жінка один за іншим! Коли двері тихо закрив, Дрю бачили як жінок, так ліг
на підлогу і рівномірно розподілити їх ноги в очікуванні гарної жорсткий ебля!

У той вечір повернувся в свій дім, Дрю замовив піцу з місцевого магазину та сів дивитися трохи
телебачення! Коли двері пролунав дзвінок, він схопив двадцять від його гаманець і відкрила двері, тільки щоб бути
зіткнулася з досить червоний очолював доставки піци "людина"! Вона простягла йому піцу, він передав її
двадцять, а потім, за допомогою всього лише думки, вона увійшла в його вітальні і показав йому її вогненно-червоним хутром
кицька! Як він зарився обличчям в її гарячої Маффі він подумав: "Так само, як реклама говорить, що ми
доставити його гарячим або ви отримаєте його безкоштовно! "

0

4

Як Дрю стали більш знайомі з силою своєї нової "іграшки", він прийшов одержувати збоченого задоволення в принизливе людей, яких він
вважається, скажімо трохи бундючно! Одного разу вранці по дорозі на роботу, означає енергійну жінку ображали хлопчика
, Випадково наступив на її ноги! Вислухавши її дорікати хлопця, принаймні дві хвилини, Дрю дав їй
пропозицію, і на радість чоловікам і шок від жінок, старих Бідді підняла плаття і мастурбував до оргазму
відділ принаймні протягом сорока на глядачів! У більшості випадків, коли Дрю б принести когось із "заклинання", він зробив це, щоб вони не
пам'ятаю речі, але в даному випадку, він упевнений, що вона прийшла, коли вона була на піку своєї кульмінації! Зайве сказати, що вона
був не тільки вражений неймовірно, але соромно, а! У всякому разі, аромат свіжого кицьку проникаючих крізь автобус дати всім
чоловіків hardons, перш ніж вони дісталися до роботи!

Іншим разом, Дрю був у банку здачі його перевірити, і допомагають на досить темні волохата касира з великими цицьками і дуже
спокуслива фігура! Так як ніхто не був у черзі за ним, він вирішив трохи розважитися з касиром, заявивши, що її кицька
так викликала, що вона може досягти і оргазму просто стискуючи її стегна разом і відповісти на будь-які питання про секс
що він попросив її! Перш ніж він встиг навіть отримати перший з питання, касир зробив і звуковий перехопило подих, і були, щоб утримати рівновагу на
проведення на зустрічній верхньої частини! Дрю дивився їй прямо в очі і тихо запитав: "Чи є ваше піхву мокрі, люба?!?" Насилу
стоять, не кажучи вже говорити, пробурмотіла вона, "Н-да, дуже мокрі!" "Чи збираєтеся Ви мати і оргазм", продовжував він?!? На цей раз вона просто
кивнув головою, як малі краплі поту почали рватися на лобі! "Скільки тобі років, милий", він запитав?!? "Двадцять три", вона
прошепотів! "Чи подобається вам ебать, запитав він тихо?!? "Так," вона стогнала, "Я люблю ебать!" "Хто ти ебешь," він натиснув
о?!? "М-мій друг, сказала вона з заїкатися! "Чи є у нього великий півень", він відповів?!? "Дуже великий, Боже мій, моя кицька так
мокра, сказала вона зі стогоном! Ви смоктати його теж "Дрю говорить, дивлячись навколо, щоб переконатися, що ніхто не дивився на них?!? "Я
смоктати його щоранку, перш ніж приходити на роботу, сказала вона через зціплені зуби зараз! "Ви хочете, щоб смоктати його зараз", Дрю
спитав?!? "О, Боже, так, я хочу, щоб він був тут, прямо зараз, так що я міг би взяти його в рот і удар його!" "Ви, звичайно,
Шановні, відповів він м'яко, але зараз, у вас є диплом, так що думати про друзів великий дзьоб у вас в роті, і стискаючи
стегна разом жорсткою і диплом для мене зараз, гаразд, сказав він трохи вище пошепки?!? Її тіло тремтіло за те, що здавалося
майже половина хвилини, як її кульмінація вирвав її піхву і Кручених в крендель! Після того як він був впевнений, що вона була закінчена, Дрю
подякував їй солодко за прекрасний сервіс він отримав і спокійно прогулювалися з банку і попрямував вниз блок
магазин білизни!

"Я можу вам допомогти", повногруда сорок п'ять-річна жінка запитала, як він подивився на дисплей бюстгальтерів і трусиків? "" Ну, так ", він відповів:
"Який розмір бюстгальтера ви носите!?!" "40DD," вона відповіла, як якщо б ви запитали її, що день тижня це було. "Hmmmmmm", він наспівував: "Я
думаю, ми повинні повернутися в роздягальню і у вас модель бюстгальтера для мене, чи не так?!! "" Звичайно, сер, слідуйте за мною
Будь ласка, "сказала вона рівномірно. Опинившись всередині малих кабіна в задній частині магазину, жінка спокійно зняла кофтину і стирчали
її груди, до Дрю у відкрите прояв її жіночої принадності! "У вас є прекрасна груди," Дрю сказав у той час як втирають
через неї ліфчик, "скажи мені, дорогий, не Ваш чоловік або друг смоктати їх кожен день?!?" "Ні", вона відповіла: "У мене немає людини в
моєму житті?!? Дрю була трохи прийняті назад на що відповісти, тому що, хоча вона була трохи на пухкі боку, вона була дуже
приваблива жінка щонайменше! "Чому, запитав він?!! "Я лесбійка", сказала вона, а тепер купірування її величезні глечики! "Окрилений на
його відкриття, Дрю натиснення для більш докладної інформації! "Ви FEM або Бутч, запитав він тихо?!? "ПЕМ", вона відповіла швидко! "Ви
повинні жити з Butch ", він продовжував далі?!?" Так, "вона відповіла:" "Зніми бюстгальтер для мене, будь ласка", наказав він, "і, до речі, не
Ви смокче ваша дівчина друзі піхву!?! "У той час витягування її величезний бюстгальтер вона відповіла:" Звичайно, я сосала її кицьку, принаймні один раз
день! "" Ваша подруга смоктати великі сиськи, запитав він?!? MMMMM, та, сказала вона, зітхнувши: "Я завжди голий навколо
квартиру, так що вона може мати мене, коли вона коли-небудь хоче! "" Чи вона хай її друзями пішов на хуй, теж ", він поставив під сумнів її?!?
"Іноді", вона відповіла: "але в основному вона тримає мене за себе!" "Чи вона використовувати фалоімітатор на вас", він відповів?!? "Великий ремінь на,
чорний, "сказала вона тихо!" Коли в останній раз, коли ви смоктав реального дятел, запитав він?!! "Більше двадцяти років тому", вона відповіла!
"Ну," їй відповів: "Ви збираєтеся, щоб отримати ще один шанс!"

З її великих грудей похитуючись з боку в бік, грудаста продавщиця впала на коліна і взяв Throbber Дрю в її м'якою
гарячий рот, і, що не зробив це в більш ніж двадцять років вона зробила більше, ніж чудову роботу про притягнення його до швидких жорстким
оргазм! Як він послизнувся свій член назад в штани він сказав їй: "Це має бути як їзда на велосипеді, коли ви знаєте, як ніколи
забути! "" сер ", сказала вона підозріло?!?" Він поплескав її по плечу і відповів тихо: "Забудьте про це, мед, ви зробили хорошу роботу,
але я хочу вас почекати тут на кілька хвилин, добре?! "Хоча киваючи головою на знак згоди, він вислизнув з кабіни і
Знайдено молода жінка дивиться на деякі дорогі іграшкові! Він підійшов до неї і сказав: "Там жінка в роздягальні
, Що потребує її кицьку з'їсти, якщо ви будете просто іти за мною, будь ласка, ви можете піклуватися про неї прямо зараз! "

Піщаний волохата двадцять років не чинили ніякого опору при Дрю підвів її до роздягальні і провів її всередину! "У
Ви коли-небудь смоктала кицьку, "Дрю запитав Pretty Young Thing!?!" Ні, у мене немає ", відповіла вона. Дивлячись на pendulously побудований
Продавщиця, він наказав, "Геть вашу спідницю і трусики, потім сісти і розповсюдження ваших ніг! Коли вона сиділа і розповсюдження,
Дрю кивнула блондинка, і вона швидко додається рот, щоб зяючі щілини середнього віку, лесбіянки! "Вона хороша пизда
Лаппер, "Дрю запитав лесбіянок!?!" Її поверхневе дихання вже дав йому відповідь, але він хотів почути, як вона сказала це!
"Н-да, вона дуже хороша, ohhhhhh, бог, вона так goooooood!" Після декількох хвилин перегляду двох незнайомих робити це,
Дрю наказав молодий блондинки: "Добре, зупинити смоктати її кицьку і робити її соски, і ви, мастурбувати для мене", сказав він
Продавщиця лесбіянок! Молода блондинка швидко знайшли велику соску і став відхід на нього, як вона була дитиною, в той час як лесбіянки
почав люто поганий її гарячої зводити клітор! Дрю засунув руку всередину блондинки джинси, знайшов її клітор, і м'яко масажують її, поки
І вона, і лесбіянок були з оргазмом разом, в той час як з них звалилася в обіймах один одного, як кров відлила
поволі з їх налиті кров'ю статевих органів! Вирішивши один останній трохи задоволення з двома з них, він залишив їм повідомлення
залишатися так, як вони були протягом наступних п'яти хвилин, тобто, з блондинкою ховати голову в великих грудей лесбіянок, а потім, для
обидва з них, щоб відновити їх нормальне самоконтролю в той же час! "Це Oughta бути добре для декількох сміється:" Дрю говорить з
хихикати, як він вийшов з магазину!

Повернувшись до офісу, його секретар, запхав голову в двері і запитав, чи є що-небудь йому потрібно, і вона пішла на обід! "Ні,"
він відповів: "Я думаю, що все просто чудово, просто чудово!

0

5

Після того, як просто дивився сестра її матері досягти приголомшливої кульмінацією зі своїм новим вібратором, свою кицьку Бренда була наповнений
з кров'ю і почервоніла широко відкриті! "Я дійсно багато чому навчитися," Молода дівчина сказала тремтячим голосом, "надія II, що я можу звертатися з усім цим, я
означає турботу про Pecker Фредді і все! Її мати посміхнувся трохи, перш ніж відповісти: "О, дорога, не хвилюйся, як ми були
як кажуть, ви збираєтеся отримати так прив'язаний до його члена, що в значній мірі, коли всі ви бачите його сильно ви будете автоматично
готові! "" Давайте трохи тесту ", її мама сказала:" Коли ви займаєтеся сексом з Фредді, що одна річ, яку він любить робити краще за все, я маю на увазі
, Що перетворює його на макс!?! "Сидячи голим з викликала кицьку, Бренда виявилося трохи червоного і відповів:" Він любить отримувати
його дзьоб смоктав! "" Добре ", відповіла мати," зараз пам'ятаю перший раз, коли ви смоктав його, вам сподобалося це, а те, як ви
тепер робити?!? Подумавши про це на мить, Бренда повільно відповів: "Ні, напевно, не!" "Дивіться, це так само, як я вже говорив, ви
рости в неї мало в той час, поки поступово ви любите його так само, як він це робить! "

Три жінки хешірованного, що за кілька хвилин до Еллі запитала Бренда, "Коли ви смоктати його, ви проковтнути його сперму!?!"
"Ах, так, завжди," Бренда відповів майже занадто швидко, "Я люблю смоктати його!" І літня жінка розсміялася, але не в середньому
гарячий спосіб, але більш "Я знаю, що ви маєте на увазі" вид сміху! Як ще більш особистим, Еллі запитав: "Хіба у Фредді
хороший півень?!? "Мммммм, так," Бренда зітхнув: "Він дуже товстий і близько восьми дюймів у довжину!" Почувши, як її дочка
зітхав і стогнав вона запропонувала: "Ти вже залежним не так, дорогий, я можу сказати, від вашого голосу!" "Так, я
припускаю, що я, "Бренда відповів з усмішкою:" Я просто люблю бачити його жорсткий і готові ебать, це реальна включити! "" Чи можу я запитати вас
питання: "Бренда каже серйозно?!?" Нічого, малюк, "мати відповіла:" Запитуйте "" Вам подобається смоктати тато ", вона
спитав?!? "Та я, батько твій великий член, що навіть після аль ці роки вимагає постійної уваги", відповіла вона тихо, "і я
Повинен визнати, що, коли я бачу його прямо, я отримую неконтрольовані закликаємо, щоб вгамувати голод! "" Що про тебе тітка Є., "Бренда
сумнів?!? "Я перебуваю в одному човні, як мати, малюк," Еллі відповів: "коли все твій дядько Павло показує мені його м'ясо я просто
на шматки і робити те, що коли-небудь він просить! "" У мене є визнання, щоб зробити теж "Бренда тихо сказав:" Фредді вже називав мене своєю
маленький собака півень, Тому що він говорить, що я не можу отримати достатньо цього! "" дві сестри кивнув розуміюче один на одного, поки її мати відповіла:
"Ось так воно і є, дорогі, жінки в нашій сім'ї насправді просто купа півень голодних піхви, і ми всі це знаємо!

Ян відчував, що її дочка дійсно багато лиха зробити, щоб інтимним тоном розмови, щоб вона обережно запитав,
"Бренда, дорогенький, не піхві необхідно полегшення, він виглядає таким відкритим і викликав!?!" "Н-да, мама", вона мовила: "Я-I'm дійсно потребує
від оргазму, моя кицька абсолютно у вогні! "" Ну, "Еллі сказала під час стрибків вгору з ліжка," зайняти моє місце, і ви можете спробувати
новий Vibe за розміром! "Швидко тітка і племінниця помінялися місцями, і кімната знову наповнився дзижчанням пластикові
satisfier! "Ах, дорога," Бренда стогнав, "T-це набагато краще, ніж я коли-небудь собі уявити, мій клітор відчуває себе так розпухли і повною,
Насправді вся моя кицька відчуває себе живим з хвилюванням! "Дві жінки дивилися молоді дівчата управляти вібратором, як експерт,
приносячи себе ближче і ближче до оргазму, що б заспокоїти біль піхву! Бренда, мед, "мати шепотіла,
"Не могли б ви, щоб страшно, якщо ваша тітка, і я мастурбував разом з вами, як наші піхви неймовірно мокрій і загордилися!?!"
Бренда очі були тепер закриті, і крізь зуби простогнала вона, "G-йти вперед, робити кицьки зі мною, ohhhhhhhhh, я
так жахливо жарко! "Тепер поряд з контрольні дзижчання, був звук з двох дуже використовуватися і мокрого піхви, що бовтаються голосно з пальцями
ховають у глиб нужденним muffies! Розлючено дві жінки пестила свою зяючу піхви, в той час як Бренда нахабно почав
ущільнення великих Vibe в і з її тугі кицьки з необачною енергією! Це було, як якщо б всі три з них були на тому ж
поїзд, який поперши оргазму скелі! Бренда була першим спалахнути, і вона відпустити зі стогоном і рядок "Про трахає", який діяв
як перейти до її матері та тітки, як свої власні піхви звужені жорсткі і кульмінації загорлав через них, як торнадо, розриваючи
Крім невеликої каркасний будинок! Після того, як була закінчена, вони всі були важко дихаючи, як спрага собаки, коли, як гвинтівковий постріл, голос Фредді тріщини
повітря, "Що, чорт візьми, тут відбувається!"

Переляканий і збентежений Бренда схопився і пішов до свого нареченого і заплакане, "Ми, було, ну, ми були просто спробувати,
Ну, це як це, бабуся і мати були показані мені, як ..........." "Я бачу, що ви робите," Фреді різко сказав, "і
Тепер я тільки хочу, щоб ви Каммінг, коли я навколо, зрозумів!?! "" Так, люба ", сказала вона в той час як тертя проти нього з нею
голе тіло, "все, що ви говорите!" Відразу ж вони всі могли бачити його, величезну опуклість була сформована в передній частині штанів, і вірним
Середній чоловічій формі, Фредді не зробив нічого, щоб спробувати приховати свій стан, а, як і кожна людина, яку вони коли-небудь знав, він швидко
взяв на себе і сказав жінкам: "Ви два сидіти і мовчати, а ви," сказав він Бренда, "витягти його і смоктати мене!"
Бренда слухняно ковзнув на підлогу перед Фредді і розстебнула ширінку! Хоча два літніх жінок не любив
думка бути замовлені по всьому молодий гвоздик, вони сиділи в той час як пронизаний Бренда витягнуті дійсно величезний монтаж усередині його
штани! "Дивись, мама," Бренда каже собі під ніс: "Хіба я не казав вам, що він був повішений, як кінь!?!" Обидва Еллі і Ян вже
почали поганий їх клітори, а Ян відповів дочці, "Ах, так, дорога, він просто красивий пеніс, я розумію, чому ви
завжди хочуть, щоб смоктати його! "" Ви піхви заткнутися і нехай трохи собака півень зосередитися на дзьоб, отримали його, "сказав він
краю в його голосі!?! "Так, Фредді," Ян і Еллі відповіли в унісон, "все, що ви говорите!" До теперішнього часу Дік Фредді був на повну
припухлість, і Бренда, вірний варіант, був смоктати товстий шматок мужності, як це було останнім на Землі! Фредді подивився
більше на неї мастурбував матері і сказав: "Подивися на себе маленькою дівчинкою, сука, вона просто інша сука ссання півень, які не можуть отримати
Досить! "Це був самий мерзенний розмову вона чула за довгий час, але замість того, щоб відбитися, вид її дочка смоктати
величезний член монстр і чуючи її стрижень лаючи їх обох повернув її на немає кінця! "Добре, мама," Фредді сказав неглибоко,
"Я збираюся заповнити рот маленької дівчинки з біса величезний вантаж траханье, так що стежте за її взяти його прямо в її трахкати рот!" Друга
або два, Фредді крякнув жорсткий, а його член spasmed в гирлі милий маленький хуесос! Як диплом вибігав
навколо кутів рота, як Еллі і кицьки Яна вибухнула, як палиці в тротиловому еквіваленті, залишивши їх як крах на
підлозі в спальні з їх кицьки зяючі широко відкриті, і обливали пизда сік!

Ставлячи свій член назад в штани він дав Бренда жорсткий поцілунок в губи і сказав: "Тепер я знаю, де мій маленький член
Собака отримує його від, як мати, як дочка, я завжди кажу, "а потім дати Еллі дивитися додати", або, як її тітка! "

0

6

"Юлія, я повинен сказати, що таблиця виглядає абсолютно божественний", хлинула її хорошим другом Мінерва! "Я другий, що рух," Абра повернувся
з ентузіазмом: "Я не знаю, як ви це робите, але кожен раз, коли я їм тут це як їдальня на Rainbow номер!" Джулія зайняла місце за
чолі столу, як її трьома супутниками вечерю взяв їх, що, будучи Абра, Мінерви, і останнє, але, безумовно, не в останню чергу, Ронда,
який, звичайно, кожен називається Роні! Як їх звичаєм, всі вони були одягнені для їх раз на місяць вечеря!
"Так, Юлія," Абра запитав: "Що в меню на цей вечір?!?" "Ви маєте на увазі меню обіду або десерт," Джулія відповіла
зі сміхом!?! "Один або обидва," Абра заперечив! "Ну що ж," Юлія відповів: "Я припускаю, що я відповім на обидва ваші запитання, для
Вечеря це варений лосось з мигдалем, а на десерт, це, так дозвольте мені показати вам, Міа, дорога, ти може почати приносити в
обід! "

Всі очі на стіл звернувся, щоб побачити хто йшов через кухню, двері! "О, мій," Роні ахнув, "S-вона красива,
де на Землі ви знайшли її?!! "об'єктом питання Роні просували ідею виступає кошик на край столу і почав розміщення
кинув у салати перед кожним з відвідувачів! МВС продовжувало навколо столу, поки все було подано, а потім запитав: "Ви
потрібно що-небудь ще, міс Джулія?!? "" Не до основного блюда, дорога, "Джулія відповіла:" Ви можете піти на кухню і отримати всі
створити! "" Дуже добре, добродійко, "молода дівчина відповіла:" просто зателефонувати, якщо ви потребуєте в мені! "Після того як вона вийшла з кімнати, три дами всі
звернувся до Юлії і почав задавати всякі питання все відразу, поки, нарешті, Джулія підняла руку і сказала: "Тримайте його, по одному за раз,
ми весь вечір, заспокойся! "Мінерва був першим виступати і запитав:" Господи, скільки їй років, вона виглядає такий молодий!?! "
"Вісімнадцять", вона тільки закінчила школу, "Юлія парирував!" Де ти коли-небудь знайти її, запитав Роні, "Дівчата, як вона не
ростуть на деревах!?! "" Насправді, я зустрів її в банку, вона була прийомі на роботу, і я запропонував їй краще один, "Джулія відповіла! Тоді
Нарешті, Абра запитав вечора найбільш доречне питання: "Чи є вона, як смачно, як вона виглядає!?!" Всі Юлія сказав, було: "Краще!

Після Mia були розчищені всі страви, чотири жінки пішов у бібліотеку, яка була без вікон, і, звичайно, звук
доказ! Після займала місця у великих зручних кріслах, Міа увійшла до кімнати і став чекати поруч з Юлією для отримання подальших інструкцій!
"Буде який-небудь з вас допомоги, як Міа будь-які питання," Юлія попросив інших членів групи?!? "" Я хотів би, "Абра швидко сказав," Міа, ви
Завжди носіть тільки бюстгальтер і трусики навколо будинку?!? "" Ні, мем ", відповіла вона тихо," велику частину часу міс Джулія тримає мене
голий! "" Ти незаймана, "Роні запитав:" Я маю на увазі з людиною?!? "" Ні, я мав секс з хлопчиками і раніше, але я люблю жінок краще "
Молода дівчина відповіла тихо! "Що ти вимірювань," Мінерва сумнів наступний!?! "Гм, про 34b-22-34," Міа швидко відповів!
"Ви завжди обробки ви кицьки," запитав Роні?!? "Не завжди, але сьогодні я ношу трусики, і я не хочу, щоб моє волосся, щоб показати,"
сказала вона питанням бувало! Тепер дуже тихо Абра запитав хрипким голосом: "Якщо я підняла плаття, ви б усно задовольнити мене?!?" "З
Звичайно, "молода жінка спокійно сказав:" Я хотів би взяти вас в рот! "Абра подивився на Юлія, який просто кивнув головою
ствердно, вказавши, що рот молодий леді було її використовувати, як вона рада!

Абра встав, і повільно підняла плаття, щоб виявити голі кицьки обрамлена підв'язки а пояс мережива і панчохи! "Прийди до мене,
Шановні, "Абра тихо сказав", і піклуватися про кицьку мами для неї! "Бюстгальтера і трусиків одягнені жінки впала на коліна і нехай вона
мова змії, і ласки пухкі губи опуклі гарячого піхви в даний час сидить в Абра! "Ohhhhhhhhhh," Абра стогнав, "вона
має прекрасний рот, такий м'який, але дуже наполегливий! ", як це зазвичай буває на цих зборах, коли одна з жінка
Переконавшись, що, будучи або усно, або через спілкування, три інших завжди пальцями і грав зі своєю кицьки!
Жодна з них носила труси, тому що це було майже впевненість, що будь-який з них або все буде в той чи інший момент, бути підйому
їх спідниці і показувати свої геніталії один до одного, а також яким коли-небудь вечора відвідувач може бути! Ще до Абра було
досягла свого першого оргазму, Мінерва зняв всі її одягу, так що її величезні груди було готове, коли настала її черга, щоб
маленька пустунка для себе! Був нічого, що вона сподобалася краще, ніж у молодої медсестри жінки на грудях у той час як один з
Інші три з них смоктав її волохата кицька! Тихий стогін, що колись заповнити кімнату в даний час перетворився в прямо стогін
як напруженість в кицьку Abra в Зменшилася люто до оргазму під невпинним лизати по милі року вісімнадцять старі
cuntlapper!

З її ноги широко розставлені розпущеним, Абра відкинувся у кріслі з засклені дивлюся в її очі, прямий результат знеболювання
кульмінації, що прийшов люб'язно талановитих вуст нова дівчина будинок Джулії! "Я наступний," Мінерва просто закричав, а простягаючи
руки до сексуальних молодим satisfier! Тягова Mia на колінах, Мінерва керуватися соска формі він масивної грудей в молоді
рот дівчини і в той час пестячи її щоку тихо сказав їй: "Це хороша дитина, соски смоктати мама і розслабитися, Mmmmmmm,
Це хороша дівчинка, дитина смокче соску мама так красиво! "І вона теж, притискаючись до величезної грудей, смоктати і
колючий на жорсткий соски Мінерви! Юлія і Роні дивився Мінерва медсестра молода красуня деякий час, поки Юлія запитав: "Роні, не
Ви відчуваєте, мало що залишилося поза?!? "" Трохи ", вона відповіла:" Але що ми можемо зробити?!! "" О, я не знаю ", Юлія сказав стоячи
і піднесення її плаття, "Може бути, ви хочете мене до пішов на хуй з цим", як вона піддається великому фалоімітатор страпон висить грізно
між її ніг! "О, мій Бог," Роні стогнав, "у-ви хочете ебать мене з цим монстром!?!" "Це не питання хочете, дорогою,"
Джулія відповіла рівномірно, "це тільки питання про те, коли!" "Ах, дорога," Роні застогнав тихо: "Я-я боюся я збираюся закінчити, перш ніж
підсунути його всередині мене! "Тепер з повною відповідальність за ситуацію, Юлія веліла їй друг до дивана, де вона її
нахилитися спину і розсунула ноги! "Скажи мені, милий," Юлія запитав, піднімаючи спідницю Роні's і кинувши його на спину,
піддаючи її бліде білу дупу і волохата пизда, "Що ви хочете Юлія зробити для вас?!?" "О, будь ласка," Роні задихався, "ебать мене, ебать
Мені важко, будь ласка, зробіть це зараз! "" Я не знаю, "Юлія сказав із сумнівом:" Ви були погана дівчинка не ви! "" О, ні, "Роні майже
волав: "Я-I've була дуже хороша дівчинка, будь ласка, ебать мене, я хороший!" "Ну," Джулія говорить, "може бути, просто мало, я повинен просто дотримуватися його в
мало!?! "" Солодкий Ісус на небі ", Роні досить закричав:" Так, нічого, просто палицю хуя в мене! "

"Моє, моє," Джулія відповіла: "ми отримуємо мало Боссі не ми, я думаю, що ви повинні вибачитися за sassing спиною до мене, що ви
думаєте?!? "Y-you're право", Роні простогнав: "Я-I'm На жаль, зараз, будь ласка, чи можу я, будь ласка, це!?!" "Ой, я так думаю," Джулія відповіла ", але
Тепер ви краще говорити красиво для мене, розумієте?!! "Крізь зуби, Роні запинаючись," II обіцяє бути хорошим, в даний час,
Будь ласка, ебать мене! "Джулія переїхала ближче до великих жирну дупу Роні, беручи свій час, як вона побігла величезною головою вгору і вниз по довжині
її золочена щілини Роні's! "Т-ось і все", вона задихалася, "тепер це для мене важко і швидко!" "Як це," Юлія запитав, а при на жорсткому
випад вона похована гумові есмінець всі шляхи до рукоятки!?! "Oweeeeeeeeeeee," Роні кричала, як її піхву було розділене широко розставивши
від гігантських загарбником ", це й боляче так чертовски gooooooooooood, о, мій, ви чертовски рвуть мою кицьку на шматки!" З більше в
кут, Абра бере до всіх дій, і спокійно мастурбувати в той же час, але тепер, бачачи її друг отримувати її
пизда нападу з боку жорстоко довгий і товстий фалоімітатор, вона тепер люто дрочит її мокрою пізди до іншої жорсткий кульмінації!
Більше у великому м'якому кріслі, Мінерва послизнувся один палець у свою кицьку, а також один з її іншого боку у Мії жорсткої
трохи урвати, а слину вибіг з кута рота, коли вона дивилася Юлія біса жир пизда Роні's! Незабаром кімната наповнилася
з стогони і зітхання жінок, як їх кицьки і клітори були задоволені пальцями і фалоімітатори! В даний час Юлія була грюкнувши
товстий гумовий дубиною в піхву Роні, який вже давно перестав намагатися боротися з масивними порушника, так як він виявив, що це
неможливо вкласти в опір проти такої неймовірної ворог!

З оргазмів швидко наближається, важко дихаючи Юлія запитав Роні, "І що ж ми вдячні за, повія, скажи мені, прямо зараз!"
"Ohhhhhhhh, goddddddd", вона стогнала, "T-що ми жінки, він відчуває себе так чертовски добре, щоб просто бути прийняті жорсткі і трахкав,
owwweeeeeeeeeeeeeee, я кінчаю! ", що зробив це для всіх у кімнаті, почувши Роні втратити його було як тригер в клітори з
інші, і майже одночасно, кожен з них відчував їх піхви відмовитися від нього в ту ж хвилину! "

"Ці Вечірки збираємося бути моєї смерті," Мінерва зітхнув, як Міа продовжував смоктати її соски навіть через свою
оргазм! "О, Боже," Роні стогнала тихо: "Я-I'm не впевнений, що можу ходити, ти трахкав життя лайно з мене!" У кутку Abra
було кровопускання її сиськи і запитав з усмішкою: "Ей Юлія, що на десерт!?!" "Ви тільки що це, дитинко," Джулія відповіла: "Ви тільки
якщо б! "

0

7

Як Кассандра отримала з ліфта на неї пентхаус, що більш подивився озера Мічиган простогнала вона мало, як штам
день наздогнав її! Це був довгий, зустрічами з клієнтами, починаючи з восьмої години ранку весь шлях до п'яти метрів за
день, будучи старшим партнером в одній з великих фірм Чикаго закон може іноді бути складним, але найбільш часто виснажливих!
Вона збиралася поставити її ключ в мертвій блокування болт в її двері, коли, як за помахом чарівної палички вона розчинилися, і вона зустріла бліда
худорлявий молодий блондинки хлопчик років дев'ятнадцяти, який стояв перед нею голий, за винятком пари рожеві шовкові трусики! "О, Пані," він ринув,
"Я такий радий, що ти вдома, я сумувала за тебе так багато сьогодні!" Вона зробила крок у двері і, даючи йому поцілунок
щоку, сунула вільну руку в його труси і запитав: "Ви отримаєте все, що зроблено, що я вас просив?!?" Як і його органів
збільшилася в руці, він відповів схвильовано: "О, так, я пішов на ринок і наказав продукти, я зробив для вас призначення на
Салон краси на суботу, і я, звичайно, голитися всі мої волосся на тілі, це досить гладкою для вас ", він з надією запитав!?!" Ми будемо
см., відповіла вона трохи грубо, "тепер поспішати і змусити мене пити, я смертельно втомився!"

Тіммі, не втрачаючи часу при переході до бару і фіксації Кассандра її зазвичай, віскі і води! Вона осушених половині напоєм в
один великий ковток перед поверненням її увагу на хлопчика терпляче чекає поруч з нею! Вона очима його гладкої блідо формі і
відчув знайомий перемішування всередині її трусики, як вона любила його сладостной теплої плоті! "Покажи мені свій пеніс, хлопчик", вона замовила у той час як
з SIP на її пити! "" Так, пані, відповів він схвильовано, як він швидко сунув рожеві трусики за його стегна і до
підлогу! Його маленький пеніс стояв повної ерекції і вказуючи прямо на неї, зробив її кицьку замочити себе з потоком гарячого піхву
сік! "Ти виглядаєш так напружено пані", він запропонував: "Ви хотіли б для мене смоктати піхву для вас!?!" "Так," вона відповіла: "Це
дуже хороша ідея, хотілося б, щоб смоктати його для мене прямо зараз!?! "" Так, "сказав він з ентузіазмом:" Я думав про це весь день,
і сподівається, ви будете в настрої для цього! "" Ну, вам пощастило ", вона відповіла:" Тепер потрапити під моє плаття і смоктати мене! "Тіммі
швидко піднявся на поверх, зник під сукню Кассандри, і відразу ж пішов прямо до її мокрої пиздой!
Для шістдесят років, Кассандра була масивною статевий потяг, що потрібно принаймні двох сесій в день, щоб уберегти її від сходження
стін, і ось чому це так важливо, що вона завжди дуже молодого коханця, щоб піклуватися про її сексуальних потреб, як літня людина
ніколи б не змогли йти в ногу зі своїм шаленим темпом!

З її широко розставивши ноги даючи молодий хлопець багато місця для доступу її великі губи кицьки, вона осушених інші її пити і
просто відкинувся назад і користується піхву притирання, що мало Тіммі виступав так чудово! "О, так, трусики хлопчик", вона зітхнула,
"Піклуватися про вашу кицьки пані", о, мій, ось і все, не мій клітор, ах, ах, ах, тут же, ooooooooh так! " Для таких молодих
Людина Тіммі був напрочуд майстерні в усній рабство, а так як це була одна з улюблених ігор Кассандри, він провів багато
частину свого часу з його вуст натиснув на неї волохаті Маффі! "Вона не була впевнена, чому хтось її вік вимагає таких величезних
кількість задоволення, але вона колись читав, що такі люди, як її, ті, які були дуже кар'єру орієнтованих і відвезли на успіх,
, Ймовірно, використовувалися секс як один з небагатьох природних виходів для зняття стресу від дроблення обов'язки, які правили їх повсякденному житті!
"У будь-якому випадку, до тих пір, як вона могла запам'ятати секс був не дуже далеко від неї на думці!! Це було постійна боротьба між її
головного мозку та її клітор за який контролював її тіло! Велику частину часу її мозок переважали, але кілька разів на день, влади між
Складки її піхви взяв на себе, що вона була і буквально змусив її звернутися по допомогу!

мова Тіммі даний час працює головою її клітор, бив її кицьку в сліпучою люті, яка швидко наближалася
критичної маси, необхідної, щоб довести її до кульмінації! "Я дуже близько," маленький хлопчик ", вона задихалася," зробити мій клітор жорсткий, тепер, ось це, зроби це для вашого
Пані! "Він так любить, приводячи її до оргазму, просто знання, які він міг би зробити її такою щасливою було достатньо, щоб дати йому
неймовірно жорсткий півень! Всі відразу всі м'язи її піхви контрактом в той же час, як кров кинулась їй поглинати
геніталій у масивних оргазму, що вона думала, може зупинити її серце! Через кілька миттєвостей, в якому вона прийшла в себе почуває, вона
Обережно витяг Тіммі з-під її спідницю і тихо запитав: "Хіба вам подобається смоктати мою кицьку, хлопчик!?!" З його обличчя, як і раніше блискучий
від неї соки, він відповів з усмішкою: "О так, пані, ви смак так солодко мені!" Приймаючи його на жорсткий рок дзьоб в руці,
продовжувала вона з іншим питанням: "Скажи, хлопчик, ти мастурбувати сьогодні!?!" Зі зростанням колір на щоках і привіт голову,
Він тихо відповів: "II не хотів, пані, але я не міг з собою вдіяти, мені дуже шкода, що цього не трапиться знову!" "Тіммі, Тіммі,
Тіммі, сказала вона в докір, "скільки разів я говорив вам ніколи не доторкнутися до себе, якщо я даю вам дозвіл?!?" "Я не
Знаєте, "сказав він сумно, але досить багато я думаю!" З її боку в даний час швидко дрочит мало його чотири дюйми ерекції вона лаяла: "Що
я збираюся зробити домашнім тебе, хлопець, ви ігноруєте мої замовлення і зробити мені шкода, що я ввів вас в мій будинок! "Сльози в даний час заповнені очі,
він зрозумів, як вона розчарована в ньому, і він сказав, майже крик, "П-ласка, не змушуйте мене залишити, господиня, я постараюся зробити
краще, чесно я, будь ласка, дайте мені ще один шанс! "Кассандра відчувала гайка мішок Тіммі затягуючи, що, звичайно, було
попередником його виверження, так як вона зазвичай робила, вона нахилилася і взяла невеликий член в її теплий рот, і нехай
Хлопчик заповнити її рот сперми! Для таких небагато побудований молодий чоловік, якого він незвично велику кількість еякуляту, і
Кассандра була важкий час ковтання все це, як деякі з них сочилася з кута рота! "Тепер, як ви
повинні робити це ", сказала вона з догану в її голосі," Господиня завжди отримує пити сперму її трусики хлопчика, є те, що
зрозумів!?! "" Так, пані ", сказав він з усмішкою, відчуваючи, що їй було за свій гнів!" "Всі зараз", продовжувала вона, "тікати
у ванну кімнату і зробити мене гарячої ванни, я буду найближчим часом, і пам'ятайте, тримай руки подалі ваш пеніс! "

Тіммі допомагає Кассандра зняти з неї одяг, перш ніж допомагає їй піднятися в гігантських чотирьох осіб спа-басейн кружляти! "О людина, яка відчуває себе
так добре, зітхнула вона, лежачи вниз і дати гарячу воду заспокоїти її втомлені кістки, а Тіммі стояв вичікувально поруч з
ванна, молячись, щоб його коханка дозволить йому приєднатися до неї в гарячу вируючу воду! Вирішивши зробити його трохи почекати, Кассандра
недбало запитав у той час як кровопускання її величезні сиськи жиру ", так би мовити мені трусики хлопчик, що ти думав про те, коли ви мастурбували
сьогодні!?! "Знову ж таки з червоним піднімалося в його обличчя, він відповів тихо:" Ви, пані, я думав про ........." "Давай, перебила вона,
"Скажи мені, хлопчик, що це було!?!" "Ну, я думав про свій день, пані!" "Таким чином, ви думали про моє жирну дупу, так", вона
повернувся?!? "" Так, пані, "сказав він тихим голосом!" Отже, "вона плюнула," Ви думаєте, моя дупа жиру ви!?! "" Та ні ", сказав він в
благальним голосом, "II не означає, що, я просто мав на увазі, що ......" "О, писок, холодно сказала вона," тепер я бачу, що ви думаєте про мене, тільки
як старий товстий широкий які у вас є ебать раз на деякий час в торгівлі на гарне місце, щоб зупинитися! "Сльози почалося формування в його очах, і
секунд по тому він плакав, як два років! "Що ти плачеш", вона відрізала!?! "" II люблю тебе, пані, "він ридав,
"H-як ви могли подумати ті погані речі про мене, подивіться на мій член, не завжди для вас важко, II ніколи не міг тримати його на
кого-то я не любив! "Вона подивилася на нього з зморшками на обличчі, що повільно змінено на усмішку і відповів тихо:" Добре,
Маленький хлопчик трусики, приходять сюди і смоктати сиськи мами для неї! "

Майже радісно він стрибнув в спа, а терміново пошуку одну з великих твердих Кассандри соски! "Гей, хлопчик, сказала вона
м'яко сказав: "Заспокойтеся, це хороший хлопчик трусики, мммммм, хороший хлопчик, соски смоктати мами для неї!" Так як вона була великою
жінка, і з відважив йому щонайменше фунтів шістдесят, він виглядав як лялька, як вона колискою його до грудей і доглядала за ним, як
дитини! "Ти така гарна робота смоктання ваша коханка," вона воркувала з ним м'яко, "зараз мама потрібно щось ще з її
Маленький хлопчик трусики?!? "Він підняв рот з її сосків і сказав:" Все, пані, я перебуваю тут, щоб служити вам! "" Це гарний маленький
Хлопчик, "вона відповіла, ноги мами поширюються для півник її трусики хлопчика, то, будь ласка, ебать мене, маленького хлопчика!?!" Розсувні над нею
мокре тіло з легкістю, його мало ерекції швидко знайшов її відкриття і легко увійшов до неї великі волохаті муфти! "О, маленький хлопчик трусики," вона
зітхнувши, сказав: "Ти такий хороший маленький пеніс, і мама так рада, що у неї є маленький хлопчик, як ти ебать її, коли вона має потребу в цьому,
і вона повинна це кожен день! "Відпочинок щоки в долині між її грудей, свою маленьку попку стукнув дятел в і з
великі губи, які охороняли вхід до її соковита киска! "Ви близькі до зйомки вашої сперми, прошепотіла вона в його
вухо?!? "" О-о, так ", він задихався," Я-I'm майже там, мені дуже шкода, але я не можу утримати її, я так рада я не можу з собою вдіяти ! "Зазвичай
вона могла б йому догану за Каммінг занадто швидко, але сьогодні, вона була щаслива, щоб дозволити йому мати його кульмінації в більш з
контроль шляхи! "Ой, ой, я кінчаю, господиня," простогнав він у той час як занурення і вихід з неї в страшною швидкістю! "Це добре
Маленький хлопчик трусики, сказала вона, ласкаво щоку ", включаючи в піхву мами, заповнити її киска з сперму, маленький хлопчик!" "Я-тут
кінчає ", він простогнав:" Я даю вам всі мої сперми, це мій подарунок моєї пані, ohhhhhhhhhh, Бог, я знімаю його
nowwwwwwwwwwww! "І хоча вона була навіть не намагаються закінчити, тільки почувши її маленького хлопчика трусики отримувати такий схвильований був
змусив її піхву, щоб мимоволі спазм і ключ іншої оргазм від неї зараз дуже уважно мало клітор!

"О, Пані, зітхнув він у той час як пташенята щодо її грудей:" Я так тебе люблю, я сподіваюся, що Вам сподобалася! " Керівні одним з її
соски назад у рот вона відповіла тихо: "Ви порадували мене дуже мало трусики хлопчик, тепер соски смоктати мама і прийняти
сон! "

0

Вы здесь » ЗВЁЗДЫ » Тестовый форум » голі дівчата 18 років